Introductie nieuwe website Vorwerk & Co

Geplaatst op: Maandag 9 april 2018

Artikel introductie nieuwe website

Met ingang van heden lanceren wij met trots onze nieuwe website met de domeinnaam

www.vorwerkenco.nl

Het is zover: de website van Vorwerk & Co is vernieuwd. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. Er zijn nog al wat vernieuwingen en we zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening! De kleuren zijn nog steeds grijs en okergeel zoals je ziet. Maar het is opgefrist: het is allemaal wat strakker. De nieuwe site geeft beeld en tekst de ruimte. Je ziet grotere afbeeldingen en het lettertype is groter, waardoor teksten beter leesbaar zijn. Daarnaast laten wij onze klanten aan het woord… zij zijn onze ambassadeurs en wij zijn er trots op dat zij de moeite hebben genomen om hun ervaringen met ons te vermelden.

Vorwerk & Co heeft zich de laatste 40 jaar ontwikkeld tot dé toonaangevende aanbieder op het gebied van accountancy en belastingadvieswerkzaamheden in de provincies Utrecht, Gelderland en zelfs daarbuiten. Jaarlijks helpen wij onze klanten met het geven van advies tot het opmaken van de jaarrekening of afgeven van accountantsverklaringen. Uiteraard kijken wij ook naar het geheel van de onderneming en de financiën. We zorgen ervoor dat onze klanten niet onnodig belasting betalen en vermijden geschillen met de belastingdienst. Omdat voorkómen beter is dan genezen!

De nieuwe functionaliteiten zorgen ervoor dat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Onze website is “responsive” gemaakt waardoor de site er ook op de smartphone en tablet goed uitziet. Er kan dus altijd en overal de site worden bekeken waardoor de informatie constant beschikbaar is. In deze tijd een logische vernieuwing… dat vonden wij dus ook!