Dit is Vorwerk & Co - Organisatie/geschiedenis

Vorwerk & Co is een combinatie van het in 1969 opgerichte accountantskantoor Tummers en het in 1986 opgerichte accountantskantoor Vorwerk & Co. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming waar 10 personen met een warme betrokkenheid diensten verlenen aan ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren en non-profit organisaties.
 

Zicht op uw Zaak – Zicht op uw Toekomst
Onze dienstverlening richt zich in het bijzonder op ondersteuning van ondernemingen in het Midden- en Klein bedrijf, specifiek op het terrein van fiscale- en bedrijfseconomische adviezen. Ook ondersteuning en begeleiding van particulieren, verenigingen en stichtingen behoren tot onze dienstverlening.
 

Het is onze missie u te ondersteunen met ondernemen door ervoor te zorgen dat uw bedrijf of organisatie fiscaal en bedrijfseconomisch optimaal presteert. Deze toegevoegde waarde is het uitgangspunt en wordt gerealiseerd door professioneel, betrouwbaar en betrokken in te spelen op uw behoeften. Als uw adviseur hebben wij zicht op uw zaak dus ook op uw toekomst!
 

Dit betekent dat u kunt rekenen op een:

  • kwalitatief hoogstaande dienstverlening
  • up-to-date kennisniveau
  • actief, alert en oplossingsgericht meedenken
  • vaste contactpersoon binnen onze organisatie
  • uitgebreide aandacht voor uw specifieke situatie

Kortom: een accountant-adviseur die naast en achter u staat!
 

Onze organisatie is een professionele, middelgrote accountants- en belastingadviesorganisatie met, naast een sterke regionale positie, cliënten uit het gehele land.
 

De disciplines accountancy, belastingadvies, managementadvies, loonservice en administratieve diensten zijn sterk vertegenwoordigd.