Overnamebegeleiding - Nu of later een optiekzaak overnemen?

Is het je droom om als gediplomeerd opticien nu of in de nabije toekomst een goed lopende optiekzaak over te nemen?

Vanwege pensionering van een groot aantal zelfstandige opticiens (babyboomers) zijn er, en komen er, prachtige optiekzaken ter overname te koop. Optiekwinkels waar de huidige eigenaar vele tientallen jaren  zijn/haar ziel en zaligheid in heeft gestopt, met als resultaat een goede omzet en een enorm klantenbestand. Vele van deze pensionado’s zijn op zoek naar een enthousiaste opvolger voor nu of voor over enkele jaren.

Ook al is het nu misschien nog wat vroeg om al aan overname te denken, het is belangrijk om bijtijds bekend te raken binnen het overnamenetwerk en tevens goed geïnformeerd te raken over wat er tegen de tijd dat er van overname sprake is allemaal op je pad komt. 
Vorwerk & Co heeft een bestand van jonge opticiens, momenteel werkend in een optiekzaak, waarvan de wensen m.b.t. het in de (nabije) toekomst overnemen van een zelfstandige optiekzaak zijn geïnventariseerd. 

Marco Bovée van Vorwerk & Co komt graag in contact met enthousiaste jonge opticiens met een toekomstige overnamewens. Marco Bovée is in Nederland de bekendste overnamebegeleider binnen de optiekbranche en is bereid, geheel gratis, in een persoonlijk gesprek alle informatie te verschaffen over wat er allemaal bij overname komt kijken. Jouw wensen worden, uiteraard geheel vertrouwelijk, opgenomen en vastgelegd zodat je alvast in het overnamenetwerk bent opgenomen. Heb je interesse in een vrijblijvend informatief gesprek? Bel of mail met Marco Bovée voor een afspraak. mbovee@vorwerk.nl – 033-4643030.