Accountancy en fiscale dienstverlening - FinanciŽle administratie

Om als ondernemer succesvol te zijn moet u een professional zijn in uw vak. Maar u moet ook uw financiële, fiscale en juridische zaken goed geregeld hebben. Vorwerk & Co Accountants en Belastingadviseurs verzekert u van hoogwaardige dienstverlening tegen een betaalbare prijs.
 

Wij bieden u de mogelijkheid uw financiële administratie, geheel of gedeeltelijk, uit handen te geven zodat u zich volledig kunt richten op de zaken waar u goed in bent, namelijk uw vak.
 

Deze mogelijkheid kunnen wij bieden omdat wij uw administratie on-line verwerken met behulp van Exact-Online en Twinfield. Hiermee kunt u de financiële administratie volledig of gedeeltelijk aan ons over laten, maar u kunt er ook voor kiezen de volledige administratie zelf te verzorgen.
 

On-line boekhouden – Altijd zicht op uw situatie
Online Boekhouden geeft u de mogelijkheid op elk moment van de dag en vanaf elke locatie de financiële administratie bij te werken en/of te raadplegen. Een digitale toegang tot een betrouwbaar, flexibel en efficiënt systeem zonder aanschaf van eigen software of beheer van eigen systemen. Een eenvoudige oplossing voor het boekhouden, registreren van uren en onkosten, factureren en rapporteren.

Laat u door ons uw administratie verzorgen dan kunt u tegelijkertijd ook zelf uw administratie raadplegen, denk hierbij aan uw debiteuren en crediteuren.

Ook uitermate geschikt voor kleinere bedrijven en zelfstandig ondernemers
Vaak ervaren kleinere ondernemers een drempel bij het benaderen van een accountantskantoor. De beleving is dan dat er weinig aandacht is voor kleinere klanten, dat de dienstverlening te uitgebreid is en dat de tarieven hoog zijn. Maar de ondernemer heeft - naast administratieve ondersteuning - wel behoefte aan een professioneel klankbord en juridische en fiscale tips en adviezen.

Als eigenaar van een kleiner bedrijf of als zelfstandig werkend ondernemer (ZZP'er) bent u niet verplicht een uitgebreide jaarrekening op te stellen. Vorwerk & Co biedt u daarom voor een scherp tarief een heldere set jaarcijfers waarmee de aangifte inkomstenbelasting kan worden opgesteld. U bepaalt zelf welk deel van de administratie u zelf wilt doen en welk deel moet worden uitbesteedt.
 

Voorkom onnodige administratieve handelingen rond uw financiële administratie door gebruik te maken van de Vorwerk & Co Online Boekhouden. Zoals men van ons gewend is staan wij ook bij deze dienst tot de beschikking van onze cliënten om te adviseren en/of bij te springen. Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.